Arbodienstverlening

Arbodienstverlening is het bieden van adequate en professionele ondersteuning bij het opzetten en uitvoeren van een goed arbeidsomstandighedenbeleid.

Dit beleid is gericht op de veiligheid en de gezondheid
van de werknemers die bij jou in dienst zijn.

Wat heeft Van der Wijst Salaris & Advies jou te bieden op het gebied van Arbodienstverlening?

  • Wij denken met je mee, voeren de regie en geven je gevraagd en ongevraagd advies, zonder extra kosten. Met een proactieve aanpak werken wij aan alle acties van de Wet Verbetering Poortwachter en zoeken samen met jou naar de beste oplossingen;
  • Bij onze dienstverlening zijn alle kosten vooraf inzichtelijk, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent en niet achteraf geconfronteerd wordt met extra kosten;
  • Je hebt een vaste contactpersoon die op de hoogte is van het dossier van jouw arbeidsongeschikte werknemer.

De Arbodienstverlening bestaat uit de volgende verrichtingen:

  • Onbeperkte verzuim- en herstelmeldingen verwerken;
  • Verzuimregistratie;
  • Signalering en controle op naleving van de Wet Verbetering Poortwachter;
  • Vangnetmelding bij UWV, indien aangegeven door de klant;
  • Indienen verzuimmelding (42ste week) bij UWV

Het telefonisch of mondeling contact opnemen met de werknemer (het verzuimgesprek) gebeurt of door de klant zelf of kan door de Verzuimbegeleider van Van der Wijst Salaris & Advies gedaan worden. Deze keuze kan besproken worden. De terugkoppeling n.a.v. dit gesprek gaat mondeling of telefonisch. afhankelijk van vorige keuze.

Bovenstaande Arbodienstverlening gaat tegen een vast bedrag per medewerker per maand.

De verzuimapplicatie neemt Van der Wijst Salaris & Advies af bij haar samenwerkingspartner Arbo Bemiddeling Rosmalen (ABR) te Rosmalen. Dit is een gecertificeerde Arbo dienstverlener.

Alle werkgevers die werknemers in dienst hebben, zijn verplicht sinds de invoering van de nieuwe Arbowet per 1-7-2017, om een “basiscontract” te hebben. Het basiscontract wordt afgesloten tussen Arbo Bemiddeling Rosmalen (als gecertificeerd Arbodienstverlener) en de werkgever.

De verzuimbegeleider van Van der Wijst Salaris & Advies regelt alle zaken tussen Arbo Bemiddeling Rosmalen en de werkgever. Hiermee is alles wettelijk geregeld.

Voor meer informatie bel je met 06 – 8258 23 28

Arbodienstverlening

Offerte of advies nodig?

Wij helpen je graag. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Met vriendelijke groet,
Jolanda
06 – 8258 2328