Over Ons

Bij Van der Wijst Salaris en Advies zorgen wij ervoor dat de HR en Salarisadministratie uit handen wordt genomen, of zo wordt ingericht dat je zelf de touwtjes in handen hebt. We werken samen met Administratiekantoren, MKB’ers, DGA’s maar steken ook de handen uit de mouwen bij organisaties waar tijdelijk extra hulp nodig is.

Van der Wijst Salaris & Advies

Kenmerken

  • Meer dan 15 jaar ervaring in het personeels- en salaris vakgebied, inclusief HR kennis
  • Passie voor het vak, betrokken en met een persoonlijke benadering
  • Kwaliteit boven kwantiteit, betrouwbaar en deskundig

Missie

Wat ons zo uniek maakt? Salaris en HR begrijpelijk maken voor zowel werkgever als werknemer. Onze kennis en ruime ervaring op alle aspecten van HR en salarisadministratie, dus full service. Wij zorgen dat iedereen de juiste juiste gegevens, uitleg en begeleiding ontvangt. Door onze passie in het vak kijken we verder dan alleen de loonstrook en ondersteunen op een proactieve manier.

We helpen je vooruit door een efficiënte HR-en Salarisadministratie, jouw medewerkers blij, jij ook blij.

Ervaring

Van der Wijst Salaris & Advies is in 2016 opgericht door mij, Jolanda Hendriks – van der Wijst. Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van HR -Personeelszaken en Salarisadministratie. Samen met mijn team werken wij vanuit Heeswijk-Dinther.

‘Deskundig zijn, passie voor het vak hebben, servicegericht, betrouwbaar en betrokken’, zo omschrijven klanten ons.

Enkele klanten

Aanrader om mee samen te werken...

"Jolanda van der Wijst werkt zeer nauwkeurig, let op alle details en overziet ook het grote plaatje. Mijn vertrouwen in haar dienstverlening is dan ook groot en ik kan iedereen aanraden met haar samen te werken en haar in te huren!"

Patrick Rutten, Coöperatie Rutten Wealth UA

Ondernemers meer overzicht...

Administratieburo Telwerk V.O.F. is een gespecialiseerde administratiekantoor. De administratieve dienstverlening biedt ondernemers daarom meer overzicht, tijd en rust. “Salarisadministratie is niet mijn vakgebied en deze werkzaamheden geef ik al geruime tijd uit handen bij een Accountantsbureau. Toen ik in contact kwam met Van der Wijst Salaris & Advies, had ik er meteen een goed gevoel over. Korte en snelle lijntjes, veel vakkennis en weten waarover ze praten. Van der Wijst Salaris & Advies heeft me vanaf het begin het vertrouwen gegeven dat ik deze dienst bij ze onder kon brengen. Nu heb ik meer tijd vrij om andere zaken op te pakken en hebben we meer kennis in huis gehaald. Zowel Administratieburo Telwerk als onze cliënten zijn hierbij gebaat!”

Max Arts – Eigenaar Administratieburo Telwerk

Max Arts, Telwerk Administratieburo

Proactief, ontzorgend en accuraat. Ze is punctueel, wat in het toepassen van regelingen zowel voor de werkgever als de werknemers goed is: je kunt ervan op aan dat de zaken goed geregeld zijn. En zo hoort het ook!

Nico Kolenberg, De Ent

Wat ons betreft een aanrader!

De Ent vof is een kleinschalige zorgaanbieder in Vierlingsbeek. Er werken bij ons iets minder dan 10 personen.

Begin 2017 zijn wij voor onze salarisadministratie overgestapt naar Van der Wijst en daar hebben wij totaal geen spijt van. Van der Wijst is een bureau dat erg goed met ons meedenkt; adviseert op het totale terrein van personeel. Toepassing van de cao, wettelijke veranderingen, subsidiemogelijkheden, etc. Jolanda weet goed in te schatten wat wij nodig hebben en sluit in haar werkwijze prima aan bij onze vragen en bij onze bedrijfscultuur. Proactief, ontzorgend en accuraat. Ze is punctueel, wat in het toepassen van regelingen zowel voor de werkgever als de werknemers goed is: je kunt ervan op aan dat de zaken goed geregeld zijn. En zo hoort het ook! Ze maakt daarbij gebruik van een software pakket dat voor zowel de werkgever als de werknemers erg prettig is. Het biedt medewerkers een mogelijkheid om online inzicht te hebben in hun complete dossier, salarisstroken, vakantietegoed etc.

Nico Kolenberg

Nico Kolenberg, De Ent

We meer kennis in huis gehaald...

Administratieburo Telwerk V.O.F. is een gespecialiseerde administratiekantoor. De administratieve dienstverlening biedt ondernemers daarom meer overzicht, tijd en rust.
“Salarisadministratie is niet mijn vakgebied en deze werkzaamheden geef ik al geruime tijd uit handen bij een Accountantsbureau. Toen ik in contact kwam met Van der Wijst Salaris & Advies, had ik er meteen een goed gevoel over. Korte en snelle lijntjes, veel vakkennis en weten waarover ze praten. Van der Wijst Salaris & Advies heeft me vanaf het begin het vertrouwen gegeven dat ik deze dienst bij ze onder kon brengen. Nu heb ik meer tijd vrij om andere zaken op te pakken en hebben we meer kennis in huis gehaald. Zowel Administratieburo Telwerk als onze cliënten zijn hierbij gebaat!”

Max Arts – Eigenaar Administratieburo Telwerk

Max Arts, Telwerk Administratieburo

En wat ze zeggen...

"Korte en snelle lijntjes, veel vakkennis en weten waarover ze praten. Van der Wijst Salaris & Advies heeft me vanaf het begin het vertrouwen gegeven dat ik deze dienst bij ze onder kon brengen."

Max Arts, Telwerk Administratieburo

Samenwerkingspartners

Ook wij werken met samenwerkingspartners die ons aanbod compleet maken. Heb jij een voorkeur van dienstverlening die aansluit bij onze diensten, laat het ons weten. We maken een mooie offerte op maat voor jou met een vast aanspreekpunt.

Arbo Bemiddeling Rosmalen
Een gecertificeerde ARBO-dienstverlener
https://www.arbobemiddelingrosmalen.nl/

Assurie
Heb je behoefte aan verzekeringsadvies inzake uw ziekteverzuimrisico’s? Graag stellen wij onze partner Assurie aan u voor. Assurie adviseert ondernemingen, bemiddelt in verzekeringen en beheert zakelijke risico’s
https://www.assurie.nl/