Mijn naam is Jessica van Dijk, ik ben 43 jaar en werk sinds 1 februari 2018 bij Van der Wijst Salaris & Advies als Junior salarisadministrateur. Ik heb 26 jaar in de zorg gewerkt en wilde graag een nieuwe uitdaging om mijzelf tot recht te laten komen. Ik ben op dit moment bezig met een omscholing tot de verkorte opleiding Basiskennis Loonadministratie om meer inhoudelijke vakkennis te vergaren.

Bij Van der Wijst Salaris & Advies krijg ik de kans om binnen het bedrijfsleven zowel de theorie (wat ik leer) als de praktijk te leren binnen het vakgebied Personeels- en Salarisadministratie. In de toekomst ga ik mogelijk ook nog de vervolgopleiding Praktijk Diploma Loonadministratie volgen, zodat ik inhoudelijk nog meer kennis opdoe. Het is heel ander werk dan in de zorg, maar ik heb het zeer naar mijn zin en leer elke dag weer wat bij.