Salarisadministratie voor administratiekantoren

Als je eigenaar bent van een administratie- of accountantskantoor is salarisadministratie vaak niet uw corebusiness. Maar je wilt de klanten wel volledig ondersteunen door ook hun salarisadministratie te verzorgen.

Salarisadministratie uitbesteden

Door het ons te laten verzorgen kunt je al jouw klanten een totaalpakket qua diensten en service bieden. Jij behoudt de controle over jouw klant(en) maar profiteert van de deskundigheid, kwaliteit, servicegerichtheid en uitgebreide kennis die wij hebben.

Uitbesteden aan Van der Wijst Salaris & Advies is dé oplossing.

Wet- en regelgeving binnen de salarisadministratie is constant in beweging, alle veranderingen bijhouden is lastig en erg tijdrovend. Ook de toepassingen van de vele verschillende cao’s vragen veel kennis en kunde. Wij zijn gespecialiseerd in het bijhouden van deze kennis en nemen deze tijdrovende klus graag van jouw over!

Afhankelijk van de behoefte van jouw opdrachtgevers en hun werknemers kunnen we:

  • een online omgeving en app aanbieden, waarin werknemers via Employee Self Service (ESS) hun loonstroken kunnen inzien, verlof kunnen aanvragen, een declaratie kunnen indienen of hun persoonlijke gegevens kunnen wijzigen
  • de opdrachtgevers inzage geven via de Manager Self Service (MSS) tot signaalfuncties (afloop contracten, verjaardagen etc.), digitaal personeelsdossier en desgewenst aanvragen/declaraties af- of goed kunnen keuren en het inbouwen van workflows om het personeelsmanagent te optimaliseren.

Ervaring van Admnistratieburo Telwerk v.o.f.

“Salarisadministratie is niet mijn vakgebied en deze werkzaamheden geef ik al geruime tijd uit handen bij een Accountantsbureau. Toen ik in contact kwam met Van der Wijst Salaris & Advies, had ik er meteen een goed gevoel over. Korte en snelle lijntjes, veel vakkennis en weten waarover ze praten. Van der Wijst Salaris & Advies heeft me vanaf het begin het vertrouwen gegeven dat ik deze dienst bij ze onder kon brengen. Nu heb ik meer tijd vrij om andere zaken op te pakken en hebben we meer kennis in huis gehaald. Zowel Administratieburo Telwerk als onze cliënten zijn hierbij gebaat!”

Max Arts – Eigenaar Administratieburo Telwerk

Offerte of advies nodig?

Wij helpen je graag. Neem contact op
voor een vrijblijvende afspraak.

Met vriendelijke groet,
Jolanda
06 – 8258 2328