Mijn werk is dynamisch en leuk”

HEESWIJK-DINTHER – Van het maken van een salarisstrook, een arbeidsovereenkomst, Arbodienstverlening, pensioenadministratie tot het voeren van ‘slecht nieuws’ gesprekken en meer. Veel meer. Van der Wijst Salaris & Advies gevestigd aan de Abdijstraat 12 in Heeswijk-Dinther is een allround specialist op het gebied van personeelsadministratie, salarisverwerking en advisering HR-zaken. Daarbij vindt Jolanda van der Wijst het ook leuk om bedrijven enige tijd (dus tijdelijk) of structureel uit de brand te helpen. “Ik ben van vele markten thuis. Mijn werk is dynamisch en dat maakt het ontzettend leuk”, meldt ze enthousiast.

Onervaren kun je Jolanda van der Wijst van het gelijknamige salaris- en advieskantoor onmogelijk noemen. Na een studie bedrijfsadministratie werkte ze lang bij een groothandel op de financiële administratie. Vervolgens stroomde ze door naar de salarisadministratie. Ondertussen rondde ze succesvol studies af op gebied van loonadministratie, arbeidsrecht en sociale verzekeringen. Met al deze bagage was ze vele jaren actief als leidinggevende op een afdeling personeels- en salarisadministratie en gaf daarbij sturing aan vijftien medewerkers.

Uiteindelijk begon ze haar eigen onderneming, Van der Wijst Salaris & Advies. Een stap waar ze nog geen moment spijt van heeft want: “Mijn vak is dynamisch en divers. Ik heb te maken met veel verschillende mensen, variërend van medewerkers tot eigenaren van bedrijven. Ik ondersteun, coach, adviseer en biedt MKB-klanten een totaalpakket aan. Dat wil zeggen dat ik, in overleg en indien gewenst, de complete personeelsadministratie en salarisverwerking en advisering op HR-gebied op me neem of onderdelen daarvan. Daarbij vind ik het leuk om op locatie te werken en tijdelijk (grotere) bedrijven te ontzorgen. De combinatie van in de weer zijn voor klanten in mijn eigen kantoor en op locatie de handen uit de mouwen te steken vind ik heel leuk”, vertelt Jolanda opgewekt.

De onderneemster heeft een passie voor haar vak, is flexibel, ontzettend ervaren en staat te boek als betrouwbaar en betrokken. Voor zowel nieuwe als bestaande klanten maakt ze tijd om hen bij te staan op elk gebied. Indien het specialistisch is, maakt ze verder gebruik van haar uitgebreide netwerk. Samengevat wordt iedereen altijd vakbekwaam en adequaat bijgestaan. Daarbij zorgt ze door het jaarlijks volgen van talloze seminars en het lezen van vakliteratuur dat ze up to date blijft. Iets waar haar klanten profijt van hebben want: “Door veranderende wetgeving zijn er doorlopend veranderingen. Ik zorg dat mijn klanten daarvan op de hoogte zijn. Daar hoeven zij zich niet mee bezig te houden. Dat is mijn werk. Ik schrijf notities en adviseer hen kosteloos over de juiste weg”, doet ze uit de doeken om toe te voegen: “Mijn vakgebied staat nooit stil. Mijn werk is dynamisch en dat maakt het ontzettend leuk.”

Bestaande of nieuwe bedrijven zijn van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Zie www.vanderwijst-salarisadvies.nl

Van der Wijst Salaris & Advies
Abdijstraat 12
5473 AE Heeswijk-Dinther
06-82582328
info@vanderwijst-salarisadvies.nl