De maand december is voor ons een feestelijke maand. De naderende kerstdagen, oud- en nieuwjaar die samen gevierd wordt met de familie, maar ook het 2-jarig bestaan van Van der Wijst Salaris & Advies.

Via deze weg wil ik mijn klanten bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen 2 jaar, en mijn nieuwe klanten welkom heten die per 1 januari 2019 de overstap naar Van der Wijst Salaris & Advies hebben gemaakt.

De afgelopen maanden heb ik vele gesprekken gevoerd met o.a. eigenaren van administratie- en/of accountantskantoren en ze ervaren de brede dienstverlening van Van der Wijst Salaris & Advies als zeer prettig. Korte lijntjes, vaste aanspreekpunt, pro-actief meedenken, duidelijke en goede prijs. Daarbij wordt aangegeven dat het voeren van de salarisadministratie en de salarisondersteunende werkzaamheden die ze eerst zelf deden voor hun klanten, toch echt wel een “vak” apart is, gezien de steeds veranderende wetgeving en de toepassingen van cao’s.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, bel of mail me –> info@vanderwijst-salarisadvies.nl of 06 – 8258 2328. Dan kan ik u vrijblijvend een offerte sturen of bij u langs komen.